Logo
doenenlaten

Workshops

Naast Bed&Breakfast is DOEN&LATEN ook een atelier waar diverse workshops gegeven worden. Voor groepen van 4 tot ca 30 personen is het mogelijk om hier een creatieve workshop te volgen. het is ook mogelijk om een workshop op locatie te geven. Daarnaast kunt u in combinatie met een workshop een lunch, high tea, pick-nick, etc. reserveren bij DOEN&LATEN.
Als beeldend kunstenaar/ docent kan ik u diverse creatieve workshops aanbieden. Door mijn ervaring als docent vormgeving in het middelbaar(beroeps) onderwijs kan ik iedere groep/individu begeleiden in het creatieve proces. De workshops zijn aan ieder niveau aan te passen. Maar het is ook mogelijk om een workshop geheel op maat voor u te ontwikkelen en/of samen te stellen. Leuk voor een teambuilding, vrijgezellenfeestje of bijvoorbeeld voor een familiedag. Voor grote groepen zal een workshop altijd op maat gemaakt kunnen worden.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een workshop voordelig te combineren met een verblijf in onze Bed&Breakfast.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact contact met mij opnemen. In verband met mijn drukke werkzaamheden kunt u mij het gemakkelijkste bereiken via mail: info@doenenlateneijsden.nl


Graag tot ziens,

Saskia Wingens
DOEN&LATEN
bed&breakfast | workshop