Logo
doenenlaten

Prijzen

Alle prijzen zijn per kamer op basis van logies en ontbijt incl. BTW, toeristenbelasting (á 1,35 p.p.p.n) en de nodige comfort  zoals onbeperkt koffie/thee, toeristische informatie, een smakelijk onthaal, etc.

Prijs per kamer, per nacht*:
Maandag  t/m donderdag  € 85,00**

Vrijdag t/m zondag  € 95,00

Prijs per kamer, voor 2 nachten:
Maandag t/m donderdag € 160,00***
Vrijdag t/m zondag € 170,00***

*Het is altijd mogelijk om één enkele nacht te reserveren in onze B&B. Met uitzondering van de weekenden met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Dan hanteren wij een minimum van 2 nachten.
**Met uitzondering gedurende de schoolvakanties, Tefaf, Rieu en feestdagen. Hiervoor geldt hetzelfde tarief als vrij t/m zondag. 
*** Met uitzondering gedurende de schoolvakanties, Tefaf en Rieu.

Betaling:  U dient vooraf te betalen Door middel van overschrijving via bank of giro. Boekt u binnen twee weken voor de geplande aankomstdatum dan kunt u bij aankomst contant betalen.

Legitimatie: In verband met het nachtregister is legitimatie verplicht. 

Leveringsvoorwaarden: De algemene leveringsvoorwaarden van Horeca Nederland zijn van toepassing. Bij annulering na reservering tot 3 weken voor de gereserveerde datum zijn geen annuleringskosten verschuldigd, tussen 3 en 2 weken voor de gereserveerde datum 50% van de gereserveerde kosten van het geboekte verblijf en vanaf 1 week voor de gereserveerde datum 100%. U kunt zich natuurlijk altijd laten vervangen door andere gasten.