Logo
doenenlaten

Appartement

APPARTEMENT
Bed&Breakfast DOEN&LATEN beschikt over een sfeervol appartement op de gehele eerste verdieping van een authentiek herenhuis. Het appartement bestaat uit twee, luxe 2- persoons, gastenkamers met beiden eigen sanitair (bad/douche, wastafel, en toilet.) Een sfeervolle zitkamer, een kitchenette met een koffieapparaat, waterkoker, koelkast, kookplaat en combimagnetron. Ook heeft u de beschikking over een overdekt buiten terras en een prive parkeerplaats. Het gehele appartement is ingericht met een combinatie van klassieke en moderne elementen.  


GASTENKAMER 1 (2p)

Een ruime en lichte kamer met Box-spring bed. Het bed is ook op te maken als twee losse bedden. In deze kamer heeft u de beschikking over eigen sanitair zoals een  inloop regendouche, wastafel met waskom en een afgescheiden ruimte voor het toilet.  Verder beschikt de kamer over een dressoir, stoel, fauteuil, hangkast, legkast, TV met DVD. Een kamer met zowel natuurlijke en moderne  elementen als klassieke elementen. Het bed zal voor u worden opgemaakt en er liggen handdoeken voor u klaar.

1 2

  

GASTENKAMER 2 (2p)
Een ruime en lichte kamer met bad waarin u ook kunt douchen. Een wastafel met waskom. Een Box-spring bed. Het bed is ook op te maken als twee losse bedden. Een legkast, TV met DVD ,dressoir, feautuil, kapstok. Een afgescheiden ruimte voor het toilet. Een luxe kamer waarin klassieke elementen zijn gecombineerd met moderne, glamourous elementen.
Het bed zal voor u worden opgemaakt en er liggen handdoeken voor u klaar. 

1 1 

ZITKAMER EN KITCHENETTE
In de sfeervolle zitkamer staat een grote ronde tafel, stoelen, een grote houten bank, een tv, radio/dvd speler, veel toeristische informatie zoals wandel en fietsroutes, spelletjes, tijdschriften, etc. In de kitchenette kunt u gebruik maken van een koelkast, waterkoker, koffiapparaat, kookpit en een combimagnetron. Uiteraard staat er ook servies, bestek, glazen, kofie, thee, etc.

1  2 1

TERRAS
Het hele jaar door heeft u de beschikking over dit leuke terras. Hier kunt u heerlijk samen buiten zitten en in de zomer natuurlijk lekker ontbijten. 

1

EXTRA

Wij beschikken over draadloos internet, een prive parkeerplaats en u kunt bij ons uw fietsen droog en veilig stallen.