Logo
doenenlaten

Onze kamers

Bed&Breakfast DOEN&LATEN beschikt over twee comfortabele gastenkamers. Allemaal op de eerste verdieping gelegen. Alle kamers zijn sfeervol ingericht met een combinatie van klassieke en moderne elementen.  Ook zijn er nog veel authentieke elementen die horen bij het mooie pand uit 1929.  Zoals de glas-in-lood ramen in iedere gastenkamer. De kamers zijn licht, ruim en van alle gemakken voorzien. Alle kamers hebben een eigen entree en u krijgt natuurlijk uw eigen sleutel.

Kamer 1
Een ruime en lichte kamer met Box-spring  bed. Het bed is eventueel los te plaatsen. In deze kamer heeft u de beschikking over eigen sanitair zoals een  inloop regendouche,  wastafel met waskom en hangtoilet.  Verder staat in de kamer een dressoir, fauteuil, hangkast, legkast, TV met DVD.  Een kamer met zowel natuurlijke, moderne  elementen als sierlijke, klassieke elementen.

1 2

  

Kamer 2
Een ruime en lichte, glamourous kamer met bad waarin u ook kunt douchen. Een Box-spring bed welke eventueel ook los te plaatsen is. Een wastafel met waskom, apart toilet, hangkast, legkast,  TV met DVD , fauteuil en dressoir.  Een luxe kamer waarin klassieke elementen zijn gecombineerd met moderne elementen.

1 1 


Al onze gasten kunnen onbeperkt gebruik maken van onze koffie- en theefaciliteiten in onze lounge.

Wij beschikken over draadloos internet.