Logo
doenenlaten

Bed & Breakfast

Naast atelier waar u workshops kunt volgen, is DOEN&LATEN ook een Bed&Breakfast waar u twee gastenkamers incl. een gezamelijke zitkamer met kitchenette en een overdekt buiten terras kunt reserveren.
Onze Bed&Breakfast is gunstig gelegen in de oude kern van het pittoreske Eijsden. 

DOEN&LATEN kenmerkt zich door creativiteit. Alle kamers zijn bijzonder ingericht en voorzien van de nodige comfort en luxe. Naast uw kamer kunt u ook verblijven in de sfeervolle zitkamer en buiten op het overdekte terras. In de kitchenette wordt voorafgaand aan uw verblijf het ontbijt voor u klaargezet. Het brood wordt iedere ochtend vers voor u klaar gezet. Het ontbijt is zeer uitgebreid met diverse soorten brood en (zelfgemaakte) streekproducten.

Bij aankomst staan ook koffie, thee en iets lekkers voor u klaar.

Eijsden is een pittoreske plaats aan de Maas en een goede uitvalsbasis om oa. een bezoek te brengen aan Maastricht (10 km) en het Heuvelland. Maastricht is vanuit onze B&B goed te bereiken met de fiets, de trein, bus en de auto. Het treinstation is op 5 minuten loopafstand van onze B&B. Het is ook vanuit Eijsden zeer de moeite waard om een bezoek te brengen aan bijvoorbeeld, de Belgische Voerstreek, Luik, Aken, Hasselt, etc. Graag informeren wij, u over de diverse mogelijkheden!

Op nog geen 5 minuten lopen van onze B&B kunt u in Eijsden volop genieten van het Bourgondische leven. Er zijn diverse restaurants, (eet) cafés en  terrassen. Ook kunt u vanuit onze B&B heerlijk wandelen in de kasteeltuinen van “ kasteel Eijsden”  of genieten van het unieke natuurgebied, “ De Eijsdener Beemden” .


Aanvullende informatie:
- U kunt gratis een auto parkeren op eigen terrein.
- Heeft u een eigen fiets bij u dan kunt u deze bij ons onder de poort droog en veilig stallen.
- Huisdieren zijn in onze B&B niet toegestaan.
- Onze gehele B&B is rookvrij. Maar u heeft wel de gelegenheid om op het overdekte terras zomer en winter een sigaret te roken.
- Inchecken vanaf 13.00 uur. Graag in overleg.
- Uitchecken op de dag van uw vertrek voor 11.00 uur.
- Gratis draadloos internet.: