Logo
doenenlaten

Bed & Breakfast

Naast atelier waar u workshops kunt volgen, is DOEN&LATEN ook een Bed&Breakfast waar u een gastenkamer kunt reserveren.
Onze Bed&Breakfast is gunstig gelegen in de oude kern van het pittoreske Eijsden. 

DOEN&LATEN kenmerkt zich door creativiteit. Alle kamers zijn bijzonder ingericht en voorzien van de nodige comfort en luxe. Naast uw kamer kunt u ook verblijven in de sfeervolle eetkamer, de gezellige lounge met koffie/theefaciliteiten en in onze tuin.In de eetkamer wordt het ontbijt geserveerd. Het ontbijt is zeer uitgebreid met diverse soorten brood en (zelfgemaakte) streekproducten.

Bij aankomst staan koffie, thee en iets lekkers voor u klaar.

Eijsden is een pittoreske plaats aan de Maas en een goede uitvalsbasis om oa. een bezoek te brengen aan Maastricht (10 km) en het Heuvelland. Maastricht is vanuit onze B&B goed te bereiken met de fiets, de trein, bus en de auto. Het treinstation is op 5 minuten loopafstand van onze B&B. Het is ook vanuit Eijsden zeer de moeite waard om een bezoek te brengen aan bijvoorbeeld, de Belgische Voerstreek, Luik, Aken, Hasselt, etc. Graag informeren wij, u over de diverse mogelijkheden!

Op nog geen 5 minuten lopen van onze B&B kunt u in Eijsden volop genieten van het Bourgondische leven. Er zijn diverse restaurants, (eet) cafés en  terrassen. Ook kunt u vanuit onze B&B heerlijk wandelen in de kasteeltuinen van “ kasteel Eijsden”  of genieten van het unieke natuurgebied, “ De Eijsdener Beemden” .Aanvullende informatie:
  • U kunt gratis parkeren op eigen terrein
  • Heeft u een eigen fiets bij u dan kunt u deze bij ons onder de poort droog en veilig stallen.
  • Bij mooi weer kunt u ook ontbijten in de tuin.
  • Huisdieren zijn in onze B&B niet toegestaan
  • Onze gehele B&B is rookvrij. Maar u heeft wel de gelegenheid om “droog” een sigaret te roken.
  • Inchecken vanaf 13:00 uur. Graag in overleg.  Als u eerder aankomt kunt u alvast uw bagage afgeven en evt. de auto parkeren.  
  • Uitchecken op de dag van uw vertrek voor 11:00.